Om FBP AB

FBP Bygg & Produktion AB startades 2002 och har sedan dess varit delaktig i hundratals spännande byggprojekt med många nöjda kunder.

FBP AB har sedan starten haft en stark plattform med en vision om högsta kvalité i förenlighet med personlig service. Vi tror på att placera unik kompetens och lång erfarenhet i kombination, det gör våra projektledare ovärderliga. Det i kombination med ett transparant samarbete har bidragit till en bred kundportfölj och mycket fina referenser.

Vi är stolta över vårt arbete, våra medarbetare och våra kunder och tror att bemötande och relation är grunden i ett bra samarbete. Därför ställer vi stora krav på oss själva gällande tillgänglighet för våra kunder och snabb återkoppling. Vi levererar hög kvalitet till rätt pris, i en heltäckande tjänst med lojalitet, struktur och ett modernt arbetssätt.

VD:n har ordet

Min dröm- och min passion!
FBP Bygg & Produktion har varit i byggbranschen sedan -2002 och sen dess har vi haft
hundratals spännande byggprojekt med många nöjda kunder, något som jag som VD för FBP Bygg & Produktion AB, är mycket stolt över. Vi har under åren fått äran att arbeta åt många av de största och de bästa kunder man bara kan drömma om. FBP Bygg & Produktion AB är en grupp mycket dedikerade och duktiga medarbetare, som precis som jag brinner för företaget.

Jag har arbetat i ledande befattningar som VD och koncernchef inom bolag som Coca-Cola, Fujifilm, Metos och Altia Corporation för att nämna några. På fritiden brukar jag hålla på med mitt hus där jag bor med min fru och vår hund. Våra döttrar har flyttat hemifrån vilket ger mig än mer tid för mitt största intresse nämligen att bygga vidare på FBP Bygg & Produktion.

Att hela tiden sträva framåt och se problem som möjligheter till utveckling, är basen i mitt ledarskap. Utmaningar är en grund för utveckling och det gör temakänslan än viktigare, därför har jag valt de absolut bästa medarbetarna.
Detta ger en extra gnista i arbetet på FBP Bygg & Produktion AB.

Jag älskar människor och nya utmaningar, det driver mig och mitt team till att vilja lyfta FBP Bygg & Produktion AB till nya höjder.
Välkommen att vara med på vår resa !

Thomas Larsson, VD och ägare av FBP Bygg & Produktion AB